måndag 15 juni 2009

Vi går och lägger oss igen matte

De e verkligen ingen bra dag i dag. Måndagar borde förbjudas! Ja e verkligen glad att de inte är i dag ja skall kattereras!

Dagen började med att matte spillde en kopp kaffe över köksbordet. Sen började datorn trilskas och fick startas om.

Ja hoppade upp på spisen för att gå och käka lite mat och välter ner en kastrull. Skrämde vettet ur mig själv!

Sen ringde mattes pappa och då bröts samtalet mitt i! Han och matte skulle iväg och återvinna tidningar. Väl där råkar matte tappa sin väska och hon glömmer att titta om något föll under bilen. Alltså kör de i väg och hemma hos mattes mamma och pappa upptäcker hon att hennes glasögon som fanns i ett fodral fattas. De kör tillbaka och där finns hennes glasögon, överkörda av en annan bil!

Mattes husse upptäcker att han glömt ett paket cigaretter i affären. Mattes mamma råkar ha sönder tangentbordsstödet på sin dator.

Klockan är bara tre på eftermiddagen, hela eftermiddagen och kvällen är kvar. Matte, jag och hennes föräldrar har bestämt oss för att ta det oerhört lugnt resten av dagen alternativt gå och lägga oss igen.

5 kommentarer:

Sippo sa...

Oj, kära nån då. Det låter som ni drabbats av husses otur. Hans dagar brukar nästan se ut så där. *ryser* Tur att vi katter har nio liv i alla fall. Fast ska du välta kastruller på det där viset, lär du snart förverkat allt. *nosgos*

Nea theCat sa...

Ja, denna dagen har varit hemsk! Dessutom lyckades matte trampa mig på tassen nyss!

En sån dag :(

Tass!

Libra på blogspot sa...

Jag föreslår att du och din matte gömmer er under täcket tills oturen gått sin väg. Han brukar inte stanna så länge. Hoppas han inte kommer hit. *ryser*

Nea theCat sa...

Babs: De har varit en låååååååång dag i dag!

Tass!

Sippo sa...

Trampad på tassen också?! *tröstartass*

 
template by suckmylolly.com