torsdag 11 juni 2009

Nu är det dags

Matte berättade för mig att hon har beställt tid för min katterering nu. Det blir kl. 9.00 den 23/6. Ja e lite nervös.

Skall ha krage i 10 dagar. Undrar vad de e för något.

Usch ja vill inte ha ont!

4 kommentarer:

Sippo sa...

Packa en väska med mycket kattgräs och mynta. Sen sätter du dig på första bästa tåg till Jamarholmen utanför Fräslunda.
När jag blev kattererad så kände jag mig jättekonstig i över en dag. Faktum är att jag minns inte så mycket mer än att marken rörde på sig hela tiden.

Nea theCat sa...

Nämen vad säger du? Kommer marken att röra på sig? Oj, ja som blir åksjuk i bilen hur kommer ja då att bli när marken rör på sig.

Funderar på att packa en väska med mat och mynta och sticka långt bort till kurristan faktiskt.. :)

Tass Sippo!

Imma sa...

Kära vännen, att bli kattererad är inte så farligt - men tratten!!! *ryser* Se till att du blir riktigt ynklig, häng med huvudet mot golvet och fastna i vägghörn o.s.v. så mjuknar din matte och tar av dig tratteländet - det gjorde min matte, i alla fall. Se också till att du får metallstygn istället för mjuka stygn, så tar du ifrån din matte hennes enda argument för att tvinga dig att ha tratt! Den är nämligen till för att hindra dig från att bita av stygnen...

Varm tass från Imma, som verkligen känner med dig.

Nea theCat sa...

Imma: De där med tratt låter verkligen inge kul. Matte säger något om att hon hoppas ja får en sån där mjuk tratt som finns för katter numera.

I och för sig skall det bli ganska skönt att slippa vara en löpkatt. De är så jobbigt att gå och längta. Nu har det bara gått två veckor mellan löpomgångarna. Matte blir trött på mig för ja hänger som en halsduk runt halsen på henne. Även om ja e en liten nätt katt så blir det tungt i alla fall säger hon.

 
template by suckmylolly.com