tisdag 23 juni 2009

Rapport

Hej!

Neas matte här.

Allt har gått bra och Nea är hemma och vaken! Hon går runt här hemma, lite yr i bollen och ostadig på benen, men hon sniffar igenom varje vrå i alla fall. Jag försöker tala för henne att hitta en plats att sova av sig narkosen på men det tycks vara svårt att välja ett bra ställe. Plasttratten på huvet gör det inte lättare heller.

Men hon har varit på lådan med lite assistans och kissat en hel sjö. Hon har inte mått illa – än i alla fall.

Så nu blev det platt fall på sidan, mitt på golvet här vid  datorn.  Hoppas hon kan komma till ro nu. Japp nu sover hon det tog inte många sekunder :). Det var ju bra även om det inte blev på något av mina färdigbäddade ställen. Har ställt fram vatten men väntar med mat tills hon är lite piggare.

Nu önskar man ju bara att man bodde i ett tyst hus långt ute på landet och inte i en lyhörd lägenhet med bullriga grannar och en vältrafikerad gata utanför. Kan inte folk fatta att de skall vara tysta och inte väcka katten? Nähä inte de nä…

Nea sa innan att ja skulle tacka alla för vänliga svanskramar, nosgos och tassar. Ni e så goa och så skulle ja skriva miaouoouu.. ni skulle visst veta vad det betydde sa hon.

Nea kommer säkert att blogga så fort hon känner sig piggare.

Massor med kel till er alla från
Neas matte!

2 kommentarer:

Rufus sa...

Å va skönt att min pälskling mår bra! Ja ha varit så oroli för henne... tack för rapporten, nu känner ja mej mycke lugnare. Hälsa Nea så gott från hennes sötis Rufus! Du e en bra matte som tar så väl tass om henne, tyker ja.

Nea theCat sa...

Hej sötis:

Ja mår ganska bra så du behöver inte vara orolig.

Tack min godisbit!

Nospussar!

 
template by suckmylolly.com