måndag 29 juni 2009

Ja har tass med musen :)

Kolla vilken cool musföring ja har.

tass_med_musen
Ja e en cool bloggkatt

De e tur att man i alla fall kan blogga med tratt.

Förresten nu är det nedräkning som gäller.  T -4! (Tratt minus 4)

Tass!

5 kommentarer:

Sippo sa...

Man verkligen ser hur du har bra tass med datorn. Även vi räknar dagarna tills du blir av med tratten. Har du förresten smakat på musen nån gång? Jag gjorde det som liten kisse, den smakade inte bra. Husse hörlurar smakade mycket bättre.
*svanskram*

Mayas äventyr sa...

Oj, Nea, vilket elände du har med den där saken om halsen. Kunde inte din matte hitta ett mindre halsband åt dej, med lite blingbling. det är du värd tjejen efter allt du fått stå ut med!
*nosbuff*

Nea theCat sa...

Sippo: Tack för det. Kul att ni räknar med mig. Matte sa att om allt ser bra ut så åker tratten på torsdag. Kan inte vänta iiii så skön det skall bli att vara trattfri!

Ja försökte jaga mussvansen en gång men då fick ja ovett av matte. Den där svansen är visst viktig. Vi funderar på att skaffa en svanslös mus med blåa tänder eller vad de var.

Hörlurar är mums. De har också svans ju :) Oemotståndliga så klart.

Maya: Visst e den hemsk. Ännu värre sen matte förlängde den.

Halsbandet är ju rött med fiskben på, det fick visst vara tillräckligt med blinbling sa matte. Själv anser ja att ja skulle ha ett diamantprytt halsband med spänne av vitt guld. De hade varit något de. *drömmer mig bort*

Tass vänner!

Annmi sa...

Coolt,men...Duu dé se lite jobbigt ur ;)
Jam & Kram!!!

Nea theCat sa...

Annmi: Ja de var jobbigt med tratten, men och andra sidan fick ja väldigt fina nackmuskler. Höll jämt huvudet högt för att försöka se ovanför trattkanten. Ja t.o.m. sov med huvudet högt.

 
template by suckmylolly.com