fredag 5 juni 2009

Vad menar hon???

Matte satt och diskuterade med en vän om att hennes allergi fortfarande inte lagt sig trots att björkblommingen är över. Hon funderade på om hon kanske är allergisk mot gräspollen också eftersom det är den som blommar nu. Sen hände något konstigt. Mattes vän frågade om det inte var något annat som matte var allergisk mot och så nickade hon mot mig.

Vad kan hon ha menat med det?

Nyss kom ambulansen och hämtade en granne till matte. En gammal dam som bott längst i vårt hus. Om hon inte kommer hem igen så skulle matte vara den som bott längst i huset sa hon, men det överlåter hon så gärna åt stackars A. Matte funderar på att skicka blommor till A på sjukhuset. Vi håller tassarna för att allt blir bra och A kan komma hem igen och vara den som bott längst i vårt hus!

kitrozbvz

3 kommentarer:

Mayas äventyr sa...

Så din mattes vän tror alltså att din matte skulle vara allergisk mot dej! det var det fräckaste. När det finns jättemycket gräs ute att vara allergisk mot. Men jag har hört att det ska finnas så bra med-i-siner mot sån där allergi.

Sippo sa...

Människor skyller jämt ifrån sig på oss katter. Diskrensning eller vad det heter.

Nea theCat sa...

Maya: Vad är det du jamar??? Skulle matte vara allergisk mot MIG? Nä nu blir ja fräsilsk alltså! Ja tror ju också de e gräspollen. Hon tar sånna med-i-siner men de tog slut och hon dröjde med att köpa nya eftersom björken inte blomma mer. Ja har jamat allvar med henne nu om de där med-i-sinerna.

Sippo: Ja de var faktiskt det fräckaste ja varit med om! Ja som tar så väl hand om matte!

Tass vänner!

 
template by suckmylolly.com