lördag 16 januari 2010

Matte tvingar mig att blogga..

Matte tvingade mig att blogga detta. Tro mig ja vill helst inte tassa ner dessa jam!

De e så att det faktiskt inte är någon brist på Dentabits i huset här. Problemet är att matte då och då sticker ett finger i magen på mig och mumlar något om att den börjar bli rund och något om konsekvens av kattereringen. Hon går på om att hon inte vill riskera att ja blir mer rund än jag är långsmal. Ja har jamat att de bara är PÄLS. Vinterpäls dessutom. Men hon lyssnar inte på de örat.

Nåväl hon har satt mig på Dentabitsranson och mäter noga upp mina matkulor. Dessutom blir ja motionerad med röda pricken och vippor. 

Ja låter denna bilden demonstrera vad ja tycker om de hela!

Vänder ryggen till!

Nå ja! Nu jamar vi inte mer om den saken utan visar istället en bild på en fjäderkotlett.

Berra Blåmes                                           Berra Blåmes :)

Tass!

9 kommentarer:

Chinook ♥ Cherokee sa...

Fjäderkotlett?! Hahaha! Det har vi här också. Måste tassa iväg och leta efter bilden som mamsen tog på en av dem...en riktig liten rund och go´läckerbit! Mums!

Nosegosebuffar!

kattensippo sa...

Klart att du bara är lite fluffig av all vinterpäls. Hoppas inte din matte sätter dig på sån där diet där du får hålla dig till att knapra på en morot eller en selleri. *ryser*

Findus, Isak och Rasmus sa...

Klart att en fin dam som du har en EXTRA pälsig vinterpäls. Det krävs i alla fall några Dentabits för att hålla värmen i pälsen. En bild jamar mer än tusen mjao. Vi förstår precis vad du tycker om mattes påhitt! Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Konstigt vad de får för sig ibland, och inte kunna se skillnad på vinterpäls och mage "fnys"Våra är likadana "suck" Tröstbuff

Katten Gustav sa...

Det är precis samma här, ett evigt uppmätande av matkulorna. Dom har fullständigt missat att man faktiskt BEHÖVER mer mat när det är kallt? Fjäderkotletterna behöver äta flera gånger sin vikt varje dag, och det tycker jag är rimlig måttstock. Och vad får man? 70 gram! Och TVÅ Dentabits varje kväll. Rena svältransonen. Vi får tassa en protestmarsch!

Mayas äventyr sa...

Tänk att dom där människorna ska va så gnälliga när det gäller vikt..*mutter* man måste väl för jamlunda passa i pälsen. Den kan ju blir för stor annars när det är vinter och den är x-tra fluffig. Då krävs det lite mera mat så är det bara men det förstår ju aldrig dom där dumma människorna...

Tre katter sa...

Mums vilken fin kotlett du har där! :)
Gällande din mage så syntes den inte ens! Så det så!!!

Nospuss
//Zeke, Texas & Hajen

Wikki sa...

Jag tror vi ska be matte visa bild på min landet-kompis Tanja. Även kallad KLOT-BÄLTAN. Hon har fettvalkar t o m på svansen. Tänk att människor ska vara så vikt-fixerade...
NosPuss Wikki

Nea theCat sa...

Chin & Cher: :) visst är de fina fjäderkotletterna.

Sippo: Klart de e fluffig vinterpäls och inget annat. Men matte mumlar något om att mota Olle i grind, vad nu de betyder.

Findus & Co: Precis vad ja försöker jama! Ja behöver äta MER nu i vinter, inte minder!!!

Dui & Deco: Har hört att många katters tvåbeningar har svårt att se skillnad på päls och vikt. De borde gå en kurs tycker ja!

Gustav: De börjar bli dags för oss svältfödda katter att samla oss till en gemensam protest. Upp till kamp *knyter tassen*

Maya: Du har så rätt så! Att inte tvåbeningar fattar en sån enkel grej!

3katter: Berra blev så stilig på bild så :) Klapprade nästan tänder när ja så honom. Saaaaftig...

Tack!

Wikki: Visst är de nojiga. Har de inte annat att oroa sig för, kan man undra. Sätt gärna in en bild på Tanja, vill se ju. :)

Tass vänner!

 
template by suckmylolly.com