onsdag 6 januari 2010

Lillan finns inte mer…

Exif_JPEG_PICTURE

Min kusin Lillan finns inte mer. Hon har vandrat över regnbågsbron. Hon fick en hemsk knuta vid käken. Luktade hemskt ur munnen. Det visade sig att det var en snabbväxande elakartad cancer som är ganska ovanlig hos katter. Cancern hade ätit upp hennes käkben.

Så Lillan fick somna in och vandra till regnbågslandet. Där jagar hon möss och flugor på de eviga somrarnas ängar.

Vi saknar henne alla jättemycket! Men hennes bror Oscar är nog den som sörjer henne mest. Nu e han ensam kvar med en skällis.

9 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

*sniff* Det var tråkigt! Men man får försöka tänka att när hon var så sjuk har Lillan nog det bättre på de eviga sommarängarna. Jobbigt för Oscar. Han är säkert kompis med skällisen men det är ju inte samma som att ha en kattkompis.

Cassandra sa...

Saknar henne!

Nea theCat sa...

Findus & Co: Det är trist när vänner dör! Det kom som en chock för hon var pigg och frisk i övrigt. Vi trodde nog att Oscar skulle lämna oss först för han är lite skröplig.

Faktum är att Oscar och skällisen har setts gosa lite lätt med varandra. :)

Cassandra: Ja, de gör vi också. Lilla Lillan.

Trösttass!

malin sa...

naj inte lillan..:(

kattensippo sa...

*sniff* Verkligen sorgligt att höra. Men vi måste ju se det som så att hon har det bra nu. Hoppas att Oscar klarar att hålla morrhåren uppe.

Nea theCat sa...

Malin: Jo tyvärr. Så hemskt sorgligt!

Sippo: Ja precis. Hon har haft ont och det slipper hon nu så klart. Tydligen sover Oscar mest numer. Då och då kallar han på sin syster. :(

Dui och Deco sa...

Tur att vi har Skaparkatten som tar hand om henne. Förstår att ni är jätteledsna nu. Tröstartassar

Katten Gustav sa...

Uschjam, det är alltid så sorgligt när någon man tycker om måste försvinna dit man inte kan följa med. Man får glädja sig åt att hon hade ett bra kattliv så länge hon tassade här på jorden.

Nea theCat sa...

Dui & Deco: Ja Skaparkatten har lindat sin varma svans om henne!

Gustav: Jo hon har haft de bra. Men sista tiden måste hon haft väldigt ont av sin tumör som växte väldigt snabbt. Så de e skönt att hon slipper det nu.

 
template by suckmylolly.com