fredag 23 oktober 2009

Inte nu igen!!!

Matte är sjuk igen! Dödsförkyld enligt henne själv. Ja e däremot tveksam till att hon skulle vara lika döende som hon själv påstår att hon e!

hmmm....
SÅÅÅ illa är de faktiskt inte ställt matte!

De e minst lika synd mig, ja får ju inte sova som ja skall när hon håller på och nyser och hostar i ett!

Sen har ja lyckats komma över en ask mynta pastiller som ja givetvis slukade. Ja inte asken men pastillerna. Matte hävdar att hon lät dem ligga framme med vilje för att där inte var så många kvar. Men ja vet att de faktiskt var ja som överlistade matte och hittade dem på egen hand! De var riktig fest kan ja jama!

Har en glad nyhet till sist. Myskatterna på Kattlivet är hemma på bloggen igen. De var deras tvåbening som ställt till de och lyckats plocka bort bloggen. Men nu är den på plats igen. Kan jama till Pip & Murre att de i fortsättningen får hålla sin människa borta från dator så att de inte händer igen. Mattar har så långa fingrar att de slinter i bland och gör galna grejer. Mycket bättre med våra fina små tasstår tycker ja!

Men de e kul att myskatterna är tillbaka välbehållna tycker ja!  tup

4 kommentarer:

Sippo sa...

Din matte och min husse är likadana. Dom påstår att dom dör så fort dom blir lite sjuka. Annat är det med oss katter som är riktiga tuffingar.
Självklart så var det du som överlistade matte och fick tag i pastillerna. Fast hon försökte väl bara bevara sin värdighet. *hehe*
Tass på dig.

kattliv sa...

morgontass på dig nea!

Annmi sa...

Mjauuarn's illa...Då får du rycka ut med massa "Tassar" då...Jam & Kram från Oss ♥...

Nea theCat sa...

Sippo: Japp, se på Gustav. Nästan mördad av en annan katt och vill ut och hålla koll på sitt Område. :)

Glad att du förstår hur det egentligen låg till med pastillerna. Fåniga matte.

Kattliv: Go..kvällstass på er :)

Annmi: Ja nu e de ett evigt slit igen. Ingen rast och ingen ro för en stackars liten katt. *suckar* Men tvåbeningar är söta när de sover :)

 
template by suckmylolly.com