onsdag 30 september 2009

Maaaatte..

Kan du inte stanna vid leksak… äh jag menade kattaffären i morgon och köpa hem en ny vippa? Den andra har tagit slut så att säga.

Vet inte riktigt vad som hände med den. Den blev bara så kort plötsligt. Ja var så försiktig så. Petade knappt på den med tassen och tog väldigt lätt med tänderna. Men de tålde den inte. Väääldigt dålig kvalité tycker ja om jag får lov att jama till om saken. Lite skall de väl tåla?

Nåjam. Det var bara de jag ville säga. Nu skall ja ta en koll och se vad som händer hos mina bloggpolare.

Tass
Din Nea

8 kommentarer:

Annmi sa...

Mjauuu,vi har oxå funderat...VAD händer med dessa Vippor..Vart tar de vägen??
Hoppas du får en ny ;) Jam & Kram från Oss!!!

Sippo sa...

Ytterst underligt må jag jama. Man tycker ju det borde vara lite bättre kvalité på sakerna.

Nea theCat sa...

Annmi & Sippo: Visst är det fånigt. Skall det vara så svårt att göra mer hållbara vippor?

Det var dessutom min yoga vippa. Snyft.

Dui och Deco sa...

Visst är det konstigt att så många av våra saker går sönder. Tillverkarna borde faktiskt lärt sig tycker vi. Våra småmöss tappar pälsen jättefort! Tasskram

Wikki sa...

Jag har några vippor med mycket tugg - de har faktiskt klarat en behandling som gör att de mer ser ut som italienska alpvägar ifråga om utseende... Men det kan jag hålla med om att ibland är vissa klena... Å andra sidan är de inte så dyra - så matte ser till att ha reservlager...
NosPuss Wikki

Nea theCat sa...

Dui & Deco: Förstår inte varför de skall vara så ömtåliga. Matte skulle säkert lägga ut några extra kronor på något hållbart. Men de mesta är ju löjligt ömtåligt.

Wikki: Matte funderar på att göra någon vippa själv. Fuskpälstyg och träpinne en rejäl spik och några fjädrar. Tycker de verkar vara en bra ide.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Man hade ju öns-katt att dom var liiiiite tåligare. Man kan ju som jamat knappt röra dem förrän de börjar tappa fjädrarna. Vi får ställa krav på den som tillver-katt dem, att vipporna ska tåla lite mera gnag!

Nea theCat sa...

Instämmer Fjutten! Lite gnag bör de tåla!

 
template by suckmylolly.com