måndag 7 september 2009

Bävar..

Matte har hotat med sugdraken när hon kommer hem idag. Inte bara de, hon har bokat den där stugan med maskinerna också.

Ja blir så ledsen när hon flera gånger lämnar mig och går ner i källaren. Ja kan höra henne där nere och brukar ropa högt efter henne. Så får ja bannor när hon kommer upp och säger att grannarna kanske kommer att klaga. Men ja blir så ledsen när ja hör att hon e någonstans men ja inte kan se henne.

Ja vill inte gå ned med henne där i den där stugan. De där maskinerna låter så hemskt. Då får ja sitta där och gnälla säger matte. 

*suckar djupt*

Annars är det en urtrist dag. Händer absolut inget spännande.

5 kommentarer:

Katten Gustav sa...

Klart du blir ledsen när hon försvinner sådär. Även om hon kommita tillbaka hittills, se VET du ju inte SÄKERT. Ibland måste man strunta i vad grannarna tycker, du måste ju få säga vad DU tycker. *medkännande tass*

Sippo sa...

Jag förstår vad du menar. Klart att du blir ledsen när matte försvinner så där. Jag har tur, eftersom husse har sin maskin i lägenheten. Du får be matte fixa det med. *tröstartass*

Annmi sa...

Ger lite *TrösteJamar* från oss ♥...

Nea theCat sa...

Gustav: Det är läskigt när hon bara försvinner. Läskigare när jag trots det hör henne hela tiden.

Sippo: Har din husse en sån där maskin i lägenheten? En sån som låter så hemskt? Vet inte om ja vill ha en sån hos oss. Låter den mycket hos er?

Annmi: Tack tror de var era tröstartassar och jamar som gjorde att ja inte var så orolig i kväll. Fick beröm för att ja var så tyst och snäll när hon var borta.

Tass vänner!

Sippo sa...

Den låter faktiskt inte så farligt. Snabaldraken är betydligt värre. Ibland sitter jag på tvättis när den jobbar. Då kan man låtsas att man slåss med ett stort monster.

 
template by suckmylolly.com