lördag 31 januari 2009

Google har fått fnatt

Ja, ja e bara en liten katt inte ett år fylld än och vet inte så mycket om livet. Men nog har Google fått fnatt idag. Ja försökte söka på lite olika saker nyss men för varje sökning kom de bara upp en konstig sida som sa att sidan inte var säker och så.

 

Ja trodde först det var fel på vår nya dator för där e extra säkerhetsprogram bl.a Windows Defender i den och det kom nya uppdateringar som vi installerade idag. Så ja ropade på matte att hon fick komma och hjälpa mej att kolla datorn. Men de måste vara Google som har fel någonstans sa hon. Inte ens Microsofts egen sida var säker sa Google och då är något helt galet. Andra sökmotorer fungerar utmärkt som MSN t.ex.

 

Matte tror att problemet kommer att lösas snart för de e ju rena undergången för Google om man inte kan få tillgång till sina sökningar. Troligtvis testade Google något säkerhetsverktyg men lyckats programmera det fel, sa hon.

 

Update: Nu fungerar det som vanligt igen. Men nu har ja glömt vad det var ja skulle söka efter, typiskt!

2 kommentarer:

Sippo sa...

Själv låg jag och sov när det där hände. Men husse informerade mig då han läst i tidningen vad som hände. Tur att våra bloggar inte drabbades. Då skulle dom få en ilsken commandokatt i skallen. *tass*

Nea sa...

Haha kattarate kanske ;)

 
template by suckmylolly.com