lördag 31 januari 2009

Så lugnt och skönt…

Matte och ja kan för en gångs skull höra våra egna tankar. Ena grannen spelar musik – på låg nivå. Verkar som mattes mail till hyresvärden tog där den skulle!

 

Matte fick lite skuldkänslor och tyckte att de visst skall få spela musik, bara tänka lite på nivån efter vissa tider på dygnet. Ja fick påminna henne om hur arg hon var förra söndagen. De var ju faktiskt varje helg både fredag och lördag hög musik till sent på natten. Matte köpte öronproppar, två olika sorter t.om. Den ena sorten var usel och dämpade nästan inget ljud alls sa matte. Den andra sorten var alldeles för bra, för matte sov till över 12 på dagen och hörde varken väckarklocka, telefonen eller mina hungriga mjauanden. Det var sen frukost den dan vill ja lova!

 

Matte är lite rädd för konfrontationer har hon sagt. Är rädd att någon skall kanske bli arg på henne, men ja sa att de får hon faktiskt ta om de skulle bli så. Även snorvalpar som precis flyttat hemifrån och inte förstår vilka regler som gäller får faktiskt lära sig att ta hänsyn precis som alla andra. Dessutom har matte nog varit tåligare än vad de flesta skulle ta, så hon behöver egentligen inte känna sig skyldig. Det står ju t.om. i kontraktet om vad som gäller när det handlar om hög musik.

 

Men min matte är som hon e. Jämt orolig och osäker. Tror jag skall ta och kela lite med henne nu.

 

Over & mouse.

Nea the cat.

0 kommentarer:

 
template by suckmylolly.com