måndag 30 mars 2009

Dumma matte!

Matte kom hem med världens godsak i da. Som gjord för att ja skall smaska på den. Kolla bara.

blavinge Godis ju!

Matte kallar den för “Blåvinge” och de e tydligen hennes favoritblomma. När Blåvingen stod på sin plats i fönstret tänkte ja att ja skulle ta och provsmaka lite. Men då fick jag en BLÖT överraskning i nacken! Blåvingen var inte de enda matte hade passat på att köpa på vägen hem.

flaskaFnys

Den där flaskan ser så oförarglig ut, men när man minsta anar det så spottar den ur sig en lååååång stråle med vatten. Ja tycker detta är högst orättvist. Nu vet man ju inte när man kommer att få en vattenstråle i nacken.

De borde finnas lagar mot sånt här!

5 kommentarer:

Maya sa...

Har din matte språkat med Sippos husse möjligen? Sippo brukar ju oxå råka ut för en sån där vattenmoj ibland

Sippo sa...

Kära nån då. Den där vattensprutan känner jag minsann igen. *rys* Ett tips är att hålla dig nära eläk-tråniska saker. Då vågar dom inte spruta vatten på oss. Moahaha.

Babsan sa...

Sippo är alltid så klok! Smart att hålla sig i närheten av el grejer!
Men jag måste ju jama att det är fruktat oförskämt av människor att utsätta oss katter för dylika plågor! Har vi verkligen inte uppfostrat våra människor bättre?
Upprörande! Vi skulle ha något att spruta på dom också varje gång dom inte lyder våra jam tillräckligt snabbt!

Gittan sa...

Nä fy - så orättvist! Att spruta vatten på sin lilla katt. Om hon är så rädd om den där blomman så skulle hon ha satt den inom glas, tycker jag. Kanske kan du lära dig spruta tillbaka?

Nea sa...

Maya: Ser att Sippo kommer med bra tips.

Sippo: Tack för tipset, skall genast försöka klura ut hur ja ska få blomman nära något sånt eläk-troniskt. *tänka, tänka*

Babs: De här trodde ja verkligen inte om henne. Trodde faktiskt att fostrat min människa bättre än så här. Har väl varit för slapp mot henne sista tiden. Bara att kavla upp pälsen och ta nya tag. De här kan inte accepteras!

Gittan: Ja de tycker ja me! Ja menar vad är viktigast egentligen, en fånig blomma eller JAG?

 
template by suckmylolly.com