onsdag 7 april 2010

Vi behöver hjälp!

Det lutar mer och mer åt att ja skall få en lillebror om några månader.

De kan ju dröja ett bra tag tills alla majbebisarna är leveransklara. De blir en bebbe har vi bestämt. Vet att de kan vara jobbiga i början men de växer de ju i från rätt fort och de e bra. Ja tror att ja skulle acceptera en liten ynk snabbare än en trotsig tonåring eller en äldre katt som kanske vet precis hur han vill ha de. Lika så tror ja de e lättare för en liten att anpassa sig till livet hos oss. 

E  mest lite orolig för att de skall bli mindre Dentisar åt mig. Matte har lovat att de inte skall bli så!

Men vad skall man kalla en sån där liten sak då? Har ni några bra förslag på killnamn, får gärna passa i hop med Nea.

Nosbuffar!

14 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

Rufus! Kan han inte heta Rufus, som våran bebbe hette? Du vet, din fästman... skulle det inte vara rart? Fast er bebbe kanske inte har rött i pälsen, och då kanske inte det passar... *grunnar* Rasmus är också ett gulligt namn, tycker jag. Eller Dragon (engelska för drake) - det heter en katt hemma hos min uppfödare. Ja, han heter förstås Dusty Dragon, d.v.s. dammig drake... *fnissar*

Tass från Imma, abbemissa.

Sophia och Katterna sa...

Nova! Många kallar flickor för Nova men det är ju faktist en stjärn-bennämning så både pojkar och flickor kan heta det. Nova och Nea, det skulle vara gulligt!

Eller Noah! Eller Theo!

Vad har du för funderingar kring namn?

Tina sa...

Jag tycker att Leo passar bra ihop med Nea :D

Findus, Isak och Rasmus sa...

Är det någon som kommer ihåg LP-skivan? Mattes hjärna är just nu som en sådan med en repa i - den har hakat upp sig på samma namnförslag som spelas upp om och om igen. Nea och Albin, Nea och Albin... Orsaken är att så hette mattes mormor och morfar, så den namnkombinationen sitter i ryggmärgen. (Ja, egentligen hette hon Linnéa, men hon kallades Nea.)

Vet att Albin inte är något vanligt namn på en kattkille, fast varför inte? Men man måste så klart alltid känna efter hur det passar på just DEN katten. Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Klart han ska heta Neo, Nea och Neo passar väl bra? Åh, så spännande det ska bli! Nosbuff

Katten Gustav sa...

Håller med Dui och Deco, Neo låter väl fint? Fast jag tror att om ni lyssnar noga kommer han själv berätta vad han heter!

Nea theCat sa...

Antecknar alla fina namnen. Rufus, Rasmus, Dragon, Nova, Noah, Theo, Leo, Albin & Neo.

Jättefina namn. Du har så rätt Gustav han kommer säkert att tala om det för oss. De gjorde ju ja. Matte provade olika namn och ja talade tydligt om vilket ja gillade.

Nu har vi många fina namn att prova på bebben när han kommer, så får han berätta vilket han gillar. :)

Nospussar till er alla!

Gittan sa...

Här i Gullspångs kommun finns det katter som heter efternamn - som t.ex. Karlsson, Nilsson, Jönsson. Han kanske kunde heta Nilsson! Nea och Nilsson är väl en bra namnkombination??? Eller varför inte Findus gröna ärter!!!
några förslag från gammelmatte i Otterbäcken

Nea theCat sa...

Gittan: De har ja inte tänkt på. Att ge en katt ett efternamn. Men nä Findus gröna ärtor låter lite konstigt. Men de klart vi kanske kan få in reklampengar från företaget :D

Liza sa...

Åh, vad spännande! Men som du jamar så kan det ju bli lite jobbigt med en bebis också... men det går säkert bra.
Håller med några av föregående jamare här, att Nea och Neo skulle passa bra ihop eller Nea & Nisse, Nisse & Nea. Hmmm....men han kommer säkert att berätta för er vad han vill kallas när han kommer.
Tassen från Liza!

Annmi sa...

Tassgrattisar från Oss ♥
Neo & Theo är rätt sött om du inte tycker det är för likt ditt ;)

Jam & Kram från Oss!!!

Klosterkatterna sa...

Vi har kommit på ett till: Sam! Skulle inte Nea & Sam låta rart ihop?

Tass från klosterkatterna.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Här klurar vi också på vilket namn lillebroren kan ha. Så klart han kommer att viska det i mattes öra, men det kan ju vara bra för matte att ha lite förslag IFALL hon inte skulle höra vad han jamar!
Vi tycker att Nemo är fint, vi har en föreningskollega som heter det. Och så gillar vi Nim-bus...hihi låter busigt och fint!Själv tycker jag att Fjutten är ett vackert namn..tihi! Ha en bra kväll!

Heidi.Kattfamiljen sa...

Bebisen kan ju heta Nero eller Nalle :)

Kul att du ska få en lillebror :D

 
template by suckmylolly.com