tisdag 27 april 2010

Nu sätter ja ner tassen!

Nu skall de bli ordning och reda med mitt bloggande och kattenterande. Tycker ja har varit alldeles för slö med de den sista tiden.

Så nu har ja bestämt mig för att rycka mig i svansen och brukar allvar med bloggandet.

6 kommentarer:

Mayas äventyr sa...

låter som en bra idé! jag har saknat dej!*nosbuff*

kattensippo.com sa...

Det gör du rätt i. Vi saknar ju dina gulliga jam. *buffar* Hur går det med att hitta en liten vän åt dig?

Findus, Isak och Rasmus sa...

Ibland är det inte så lätt att hitta tid eller något att jama om, tycker vi. Men visst blir vi glada om vi hittar något finurligt Nea-påhitt när vi tassar över! Det är alltid så roligt att läsa inläggen. Kurr och burr.

Tre katter sa...

Vi har också varit lite dåliga på sista tiden... Matte jobbar alldeles för mycket och är helt slut när hon kommer hem från jobbet! Men då blir det mys framför tv:n och det är inte helt fel det heller :)

Nosbuff
//Tre katter

Puma och Sixten sa...

Vi har också problem ibland med att komma på vad vi ska skriva, så det blir ibland lite otätt med inlägg. Men vi ser fram emot all dina inlägg, hur sällan eller ofta de dyker upp. Tasskram.

Nea theCat sa...

Här är ja nu Maya. Har saknat er också!

Sippo: Naw vad söt du är. De går så där med letandet. Men de blir fler och fler missar som vill flytta hemifrån. De flesta bebbarna föds nog i Maj så vi har ställt in oss på att adoptera i mitten av sommaren.

Är lite sur på Kattkomando Syd som är dåliga på att uppdatera sina katter. Kattungar som blivit ungkatter och vuxna sen länge står kvar som ungar. Sen är vi inte beredda på att åka jättelångt för en misse heller. De får vara i våra trakter. Den som väntar på ngt gott säger matte. Hoppas hon har rätt.

Findus & Co: Tack, e så gulliga! De skall bli lite mer ordning på bloggandet. Men de e ju så att i perioder är det svårare att hitta något att blogga om. Har tagit mina bloggpauser förr.

Brukar ofta läsa hos er. Ni tre är också så härligt katt-inurliga :D

3katter: TV-gos slår nog bloggande tror ja eller de ligger i alla fall väldigt lika :)

Puma & Sixten: Ibland kommer så mycket annat emellan. Bloggen finns ju alltid kvar och de e så härligt.

Nospussar till er alla!

 
template by suckmylolly.com