måndag 10 augusti 2009

Matte reggade oss..

Svenska Katters forum. Sippo tipsade. Men hon är lite si så där om hon vågar skriva. Har varit med på forum där det för eller senare alltid blir en massa tjafs och bråk.

Det är som det går troll i sådana sociala forum säger  hon. Även om att man talar om gemensamma intressen så ryker folk i hop och fräser ut varandra förr eller senare.

Hon kommer nog att lurka lite, det betydde visst att hon kommer att hålla sig i bakgrunden och känna sig för med morrhåren innan hon vågar sticka fram tassen och hälsa.

3 kommentarer:

Sippo sa...

Åh så skojsigt! *svansdans* Husse är också väldigt försiktig på forum. För flera år sedan blev han trakasserad för en sak som han sa på det kattforumet. (ett annat)
Hans dator förstördes och han fick jättemånga virus och hotmail och allt möjligt. Det är många år sedan, men han är fortfarande "ärrad" av det. *suckar* Fast dig ska då ingen fräsa åt, för då kattsparkar jag dom åt skogen. *spänner svansen*

Nea theCat sa...

Ja, det är inte kul. Matte säger att hon ännu inte hittat socialt forum som inte varit med om sådant. Blir så dåligt stämning över allt samman sa hon och då tycker hon inte de e kul.

Men Kattforumet är kanske lie annorlunda. Hoppas de.

Tass Sippo och tack för att du vill agera kattvakat.

*kurr*

Wikki sa...

Jag är också luttrad av kattforum. Som idag skrev jag på ett att lilla sopkattungen behöver en amma. Tror du nån brydde sej? Nä. Men de kunde sitta och skicka en massa tramsiga kommentarer om vad skottar har under kilten. *suckar*

Men jag är glad att ni gillade dörrlagarna, Sippo och du. *spinner*
GodNattTassKram Wikki

 
template by suckmylolly.com