tisdag 9 mars 2010

Tasställningar

Min matte säger att ja i bland har konstig ställning på min ena framtass när ja sover. De händer att hon frågar mig om de verkligen är bekvämt att ligga så. Klart de e svarar ja. Annars skulle ja faktiskt inte ligga så.

Exif_JPEG_PICTURE
Pausar på ena köksstolen.

Faktiskt brukar ja tycka de e skönt att ha framtassen ännu längre bak när ja sover. Matte säger att de då ser ut som tassen har gått ur led på något sätt.

Visst e de konstigt att en katt inte kan få sova i lugn och ro utan att få en massa frågor och oförskämda kommentarer!

Tass :)

5 kommentarer:

kattensippo sa...

Men vilken ställning du har! *stora ögon* Din matte har rätt i att det ser ut som om du vrickat tassen ur led. Du kan nog tjäna pengar på det där. Stäm veterinären för att han vred tassen ur led eller nåt. Så delar ni på pengarna.

Dui och Deco sa...

Ser skönt ut! Förstår inte alls vad din matte pratar om..Nosbuff

Nea theCat sa...

Sippo: Får fundera på de, är kanske en bra idé.

Kan hända de ser vrickat ut, men de jätteskönt! Jag ligger jämt med ena framtassen så.

Dui & Deco: De e skönt också! Sover så gott med framtassen bak. Kanske skall ja börja ha baktassarna fram också *fnissar*

Findus, Isak och Rasmus sa...

Jamen vad klagar människorna på? Får man inte sova som man vill? Findus hälsar att han också brukar sova sådär och att det är jätte-jätteskönt, så det så! Ibland har vi så roliga sovställningar (påstår matte, alltså) att hon försöker smyga sig på oss med kameran. Sedan är ju den kattluren förstörd. *sniff* Kurr och burr.

Ps. Skönt att batteriet är tillbaka. Då får vi se tjusiga Neabilder. Och så innebär det ju att mattebror är tillbaka också!

Nea theCat sa...

Findus & Co: Precis, ja fattar inte varför de skall ha en massa åsikter om saker som inte rör dem!

De finns inget som kan förstöra en skön kattlur som att bli blixtrad mitt i nosen!

 
template by suckmylolly.com