torsdag 4 mars 2010

Avslöjande

Ja och matte hade en diskussion om vi skulle avslöja om hur ja tar mig upp på kylskåpet. Ja ville inte de. Tyckte de var kul att bli ansedd som en katt med superkrafter. Men matte, också känd som “tråkmånsen” tyckte att vi gott kunde visa hur det går till.

Efter en bitvis bitsk diskussion (ja bet, matte skrek) så vann tyvärr matte.

Så här kommer en avslöjande bild från andras sidan på kylskåpet.

kylskåpet

Ja hoppar alltså upp på denna sidan av kylskåpet. Men ja vill med tjocka dubbla streck understryka att det krävs en ovanligt vig och smidig katt för att INTE välta ner keramikkrukorna som står ovan på kylskåpet!

8 kommentarer:

Katten Sippo sa...

I mina ögon är du fortfarande en superkatt, eller commandokatt. Det är inte alla som är så smidiga att de klarar av att skutta upp där utan att riva allt. *imponerad*

Majsan i Otterbäcken sa...

Jag gillar också att hoppa upp på skåp och hyllor. Matte flyttade sin kattsamling (av porselin - tyckte jag hon sa) så nu kan vi klättra på den hyllan som vi vill. Förut skrek hon och kom rusande!!! Både jag och Jenny gillar att klättra och gammelmatte säger att om vi bara lugnar oss, så ska vi få en jättehög klätterställning med en bro här inne i kontorsrummet! Vi måste bara vänta tills snön är borta. Då kommer också hyllorna upp ute i kattgården. Låter Mjausigt värre!
Tasskram från Busan - jag menar Majsan

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vi är lika imponerade som förut! Hur katten tar man sig förbi alla krukor? *krafsar huvudet* De är ju inte ens hoplimmade en enda gång?! Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Sippo: Åh nu blir ja röd om hela nosen. Tack :) Har alltid velat vara en katt med superförmågor som Stålkatten, batcat eller spindelkattan :D

Majsan: Kul att höra i från dig. Visst är de kul att klättra och hoppa upp.

Vilken lyx att ha en hel klätterställningsbro. Men de förtjänar ni verkligen. :)

Findus & Co: De undrar matte också, speciellt när ja har haft sönder hennes ljuslyktor på bordet där de finns maaaassor av plats. Ja gillar att vara lite oförutsägbar :D

Tass vänner!

Puma sa...

vi äsger fortfarande wow med !. Vi skulle inte ha klarat det alls, hade antagligen dragit om kull korgen som står där på vägen upp.

Klosterkatterna sa...

Jag instämmer med Sippo - det krävs en oerhörd smidighet för att klara av det där tricket!

Tass från Imma, något lite stelare i lederna nuförtiden...

Dui och Deco sa...

Det är ju jättehögt! Nosbuff

Nea theCat sa...

Puma: Äsch ja tror ni är minst lika viga. :)

Imma: De e viktigt att värma upp och stretcha ordentligt innan man försöker sig på ett smidighets hopp.
Tassyoga är också bra för att bygga upp smidigheten.

Dui & Deco: Nej så högt är de faktiskt inte. Tar de i ett skutt ju :D

 
template by suckmylolly.com