måndag 15 mars 2010

Ny lektion

Matte fick visst en ny tortyrlektion eh.. ja mena gitarrlektion på mejlen i dag. Nu skall hon alltså spela “Små grodorna” i en hel vecka! *suckar & hänger med huvudet*.

frog7

Ja tror ja får göra som grodan till vänster och sätta tassarna för öronen!

Ja har faktiskt testat att spela ja med. Både med tassar och tänder. Måste säga att de e ju inget vidare. Förstår inte att matte kan sitta i timmar och trixa med den där.

7 kommentarer:

SiriOBlueberry sa...

Vi gillar inte heller musik så mycket, det får vara i måttliga mängder :)/Siri, Blueberry O Wildberry

Dui och Deco sa...

Matte får fixa ett ljudisolerat rum där hon kan sitta och plinka. Inte ska ni behöva lida för att hon ska spela en massa om GRODOR!
Hon kan väl spela om katter i alla fall. Nosbuff

kattensippo sa...

Vi kan alltså förvänta oss ett antal grodor från din matte? *fniss* Allvarligt jamat, jag förstår dig. Min husse spelade lite flöjt av alla instrument. Jama om misshandel.

Katten Gustav sa...

Kan inte du ta och sjunga en vecka för din matte? Du ska få se att hon fattar vinken och tar med gitarren till bilen eller så. Tass!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Här får man allt vässa klorna. Vad jamas om lite kattlogik? Små grodorna får en att tänka på Grodan Boll. Grodan Boll blir Neas boll. Neas boll leder till kasta boll. Kasta boll får en osökt att tänka på att kasta gitarren... Nähä? Matte gick inte på det? *slokar med morrhåren* Värt ett försök i alla fall. Kurr och burr.

Mayas äventyr sa...

Stackare! jag tycker synd om dej. Du kan inte låsas att du blir så där konstigt pirrig i kroppen så att du börjar mjauoa i tid och otid (mest nattetid då) högt och ljudligt. Lite kan du ju få ge igen...*nosbuff*

Nea theCat sa...

SiriOBluberry: Precis, MYCKET måttliga mängder (=nästan inge alls!)

Dui & Deco: Att spela om katter vore väl det minsta man kan begära! Men inte då, de e bara grodor och nu måste ja höra henne SJUNGA om dem också! *Tassen för ansiktet*

Sippo: De borde stå i kattlagen, om den här typen av misshandeln. Lyckades din husse lära sig spela något då?

Gustav: Ingen dum ide. Men av någon anledning har jag inte så mycket att sjunga om längre. Hade massor innan ja var kattererad.

Findus & Co: Ja jamade om det för matte och då kontrade hon med att hota att kasta bort mösslingar & vipporna också. Dumma matte! *hänger med huvudet*

Maya: Ja har försökt faktiskt. Har jamat lite i protest. Fast matte har då gått ut i köket och slagit upp mat och så glömde ja vad de var ja jamosterade emot! *suckar*

 
template by suckmylolly.com