söndag 28 mars 2010

Försök inte lura mig!

I bland kan jag ligga och sova gott i soffan. Så plötsligt känner ja en isbit som läggs på magen. Det är mattes kalla hand! Hon hävdar att hon vill gosa men jag vet vad det är frågan om.

Hon vill STJÄLA min gosiga pälsvärme och byta ut den mot hennes iskalla handvärme.

Taskigt tycker ja! Matte kan väl ta på sig vantar eller nåt!

7 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Stöld av kattvärme är i högsta grad förbjudet! Är nog sånt som kallas kalla kårar? *ryser* Håller med, matte kan väl sätta på sig vantar innan hon klappar. Nosbuffar.

Tre katter sa...

Kalla händer ja!! Iiiih! Håller med ovanstående talare om att din matte får börja använda vantar när det är dags för maggos! :)

Tassar
//Tre katter

Tina sa...

Som tvåbent tycker jag ju såklart att katterna gott kan dela med sig av sin goa pälsvärme, det blir liksom sådär lagom varmt, och för att inte tala om mjukt! Mjuk värme.. Det bästa är när katterna kommer och lägger sig över fötterna när dom är sådär kalla!

Katten Gustav sa...

Isbit på magen låter inget vidare. Utom möjligen när det blir flämtvarmt i sommar. Då kan hon ju återkomma!

Dui och Deco sa...

Våran matte är också kall och det är lika illa hennes fötter, brr. Ibland står vi ut men ofta så går vi när hon kommer med de där äckligt kalla händerna. Nosbuff

Trassla sa...

Om din matte tycker att du behöver kammas...be henne samla ihop pälsen och att hon kan SPINNA den och sticka ett par vantar!
Voìlá!
*vift vift vift*

Nea theCat sa...

Findus & Co: Nog står det väl så i kattlagen! Får fråga vår sakkunnige i Kattlagen - Sippo!

Tre katter: Precis! Vantar är väl det minsta man kan kräva!

Tina: Nu förstår ja inte alls vad du försöker säga här Tina. Men de e klart det är en helt annan sak när vi av vår godhjärtade natur generöst delar med oss av vår gosvärme.

Gustav: Något säger mig dock att till sommaren är inte ens mattes händer kalla längre! Kanske skall kräva då att hon kyler ner dem i frysen för att svalka en stackars katt :)

Dui & Deco: Åh lider med er. Vet hur de känns!

Trassla: Det är ju en utmärkt ide! Skall ja genast jama till matte om!

Tass!

 
template by suckmylolly.com