torsdag 25 februari 2010

Var e ja någonstans?

Maya frågade var ja e någonstans. För ett ögonblick blev ja rädd att ja blivit osynlig och ingen ser mig mer och jamade till matte om hon kunde se mig. De kunde hon och så gosade vi en stund.

Men ja vet att ja e lite trist nu. De är konstigt här hemma. Tankarna är med mattes kullsyskon i Tchad. De känns så tomt på något sätt. Men vi blir överlyckliga när vi får höra från honom som nyss på Facebook. De e väldigt roligt att läsa reaktionerna från de som inte vet att han är i väg. :) Många tror att han skämtar med dem. Ja önskar att att de var så också. 05-02

Men ja kan berätta att vi nog snart får börja ro här i skåne. Snön har börjat smälta och man har lovat mycket blidare väder med upp till 5 plusgrader. Med tanke på vilka snöberg vi har så får vi väl skaffa roddbåt. Man skall vara glad att man bor på en kulle säger matte. Miss-tänker att gammelmatte och gammelhusse kan få värre problem om de vill sig illa. Våren börjar så smått och de e toppen!

Oj va ja längtar efter snödroppar och krokus nu!

4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Roddbåt? Bäst du packar med klösis, Dentabits och låda. Och matte! Får inte glömma matte, förstås! Kurr och burr.

Katten Gustav sa...

Håller tassarna för att allt ska gå bra med din mattes syskon. *håller hårt*
Och så önskar jag att vi också bodde på en kulle. Men vi bor jätteplatt. Och snart kommer det bli en sjö i vår källare. Matte är inte glad. Men det blir härligt med vår! Tass!

Nea theCat sa...

Findus & Co: De viktigaste att ha med är nog Dentabits, matskål, låda, klösis och matte i den ordningen! ;)

Gustav: Här hålls tassar och klor så de börjat bli blå snart. En dryg vecka kvar till han kommer hem nu.

Här har snön krympt mycket men vi hade nästan 7 plusgrader i går och då går de fort.

Ni får införskaffa länspump. Kanske kan ni använda Piff & Puff som drivkraft. Kan se de där två springa i ett ekorrhjul. :D

Anonymous sa...

lasa hela bloggen, ganska bra

 
template by suckmylolly.com