måndag 22 februari 2010

Äntligen har vi fått tassarna på Sippos bok!

Äntligen har matte fått svar från Vulkan.se om Sippos bok.

De var som så att matte köpte Sippos bok som e-bok. Men hon fattade inte att hon skulle skapa ett konto innan köpet genomfördes. Alltså drogs pengarna från mattes kort men hon fick ingen bekräftelse på mejlen och ingen nedladdnings länk.

I dag fick hon boken direkt skickad från Vulkan med e-posten. Så i kväll skall ja kräva högläsning.

Vill ni köpa boken, och de tycker ja ni skall göra för Sippo kan verkligen jama både spännande och roligt om sitt liv! Här finns boken att köpa: https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=43913

imageSen vill ja passa på att skicka massor med grattisjam Sippo & Husse till att de är på Bästsäller listan! De ligger 1:a under kategorin djur och 10 på Vulkans totala försäljningslista.

5 kommentarer:

kattensippo sa...

Skönt att det löste sig för er. Ska bli spännande att höra vad ni tycker, fast ni känner nog igen lite av det.

Mayas äventyr sa...

Ska jama till min människa att hon oxå ska köpa den

Dui och Deco sa...

Vad det händer mycket hos er! Vistt är det kul med Sippos bok, matte ska köpa när hon får lön. Nosbuff

Puma och Sixten sa...

Vi har också beställt boken men då som Pocket, men vi fick ingen bekräftelse heller. kanske ska kolla med Vulkan.se hur det går med vår beställning.

Nea theCat sa...

Japp Sippo. Vi har inte kommit så långt i högläsningen än. Än så länge sitter du uppe i trädet på din första prommis med husse :)

Ja vågar gissa att du kommit ner sen dess :D

Maya: Ja får du göra. Sippo är så duktigt på att berätta!

Dui & Deco: Faktiskt tycker vi att de hänt tillräckligt nu! De får hemskt gärna vara lugnt till ca februari år 2012 om vi får jama en önskan!

Puma: Enligt vad där stod när man slutförde köpet skulle en bekräftelse skickas till e-posten. Men de vara kanske bara e-bok?

Tass!

 
template by suckmylolly.com