fredag 12 februari 2010

Den där tiden på året

De e den där tiden på året nu. De syns inte för de e en massa otäckt vitt överallt. Men vi katter märket att de minsann e saker på G. i naturen.

Trazzel har börjat bli konstig i kroppen och skall snart gå med i klubben för katterarade katter. Själv råkade ja lämna halva vinterpälsen på mattes svarta tröja när vi gosade innan i kväll.

Så trots att de en massa vitt på marken och trots de kommer påfyllning uppifrån så e de på gång snart. VÅREN alltså.

Åh vad ja längtar!

ATT00226

7 kommentarer:

kattensippo sa...

Har du också blivit så där vårgalen? *orolig* Är det bara jag som inte känner några vårkänslor eller? *suck*

Nea theCat sa...

Nejdå Sippo. Ja e ganska lugn än. De ja märker de på är att ja börjat byta päls. De e skönt att vara kattererad så slipper man de där konstiga som bubblar upp i kroppen.

Tass!

Mayas äventyr sa...

Jaha, har du oxå börjat byta om till sommarpälsen. Själv började jag redan för ett par veckor sedan. Även om man inte ser det där ute precis.

Dui och Deco sa...

Det börjar lossna lite mer päls här med! Vi längtar också efter våren. Nosbuff

Nea theCat sa...

Maya: Lite konstigt e de att vi börjar klä om nu när det fortfarande är flera minusgrader ute. Ja miss-tänker att de inte har så mycket med värme att göra utan att de e något som är ljusaktiverat hos oss.

Dui & Deco: Ja nu längtar man verkligen. Men de e bara ett par korta månader tills dess.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Våren! *längtar* Vi vill mysa i solen. Var är den? Pälslossningen börjar nog komma igång här med. Påstår matte i alla fall. Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Findus & Co: Ja vad härlig den där stora gula lampan är! Värmer så gott på både rygg och mage. Ja längtar efter att få komma ut i skogen och känna gräs under mina tassar igen!

*längtar, längtar, längtar*

 
template by suckmylolly.com