söndag 28 februari 2010

Skötsam katt söker omgående nytt hem!

Kattplågeri av värsta sort har gjort att min boendesituation plötsligt har blivit ohållbar och jag behöver ett nytt hem omedelbart. Allt är av intresse, ett Dentabitstätt område ett plus!

Jag heter Nea är en skötsam kisse på snart två år. Är kattererad & vaktinerad. Har egen matskål, låda och vattenfontän, vippor, möss & bollar.

Ja alltså de e så här att matte har gått och skaffat en GITARR!!! Ja vill flytta, rymma bort till kurristan eller nåt. Tassade i hop annonsen ovan och tänker “glömma” att den e på datorn så att matte “råkar” få se den och förstår vilken katt-astrof detta är. Hon höll på i en timme med att försöka “stämma” f*nsk*p*t. Den enda som borde bli stämd här är matte i en rättsal för att hon utsätter mig för sådant oljud.

Matte påstod att hon fått vårkänslor och kände för att lära sig något nytt. Inget allvarligt, bara för skojs skull. Hon plågar stackars mig för “skojs skull” e de inte hemskt?

När ja frambringade oljud fick ja åka till sticktanten och bli kattererad! Ja svär, ja tror att vissa människor också borde bli katterade för husfridens skull!

gitarren Inte kan man tro att den där kan frambringa stora sår i öronen.

12 kommentarer:

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Men vet du hur oroliga vi blev innan vi fattade jamet! Pust, allvarligt så tror vi att du får be matte att skaffa hörselkåpor åt dig! Min husse har såna när han kör gräsmördaren på sommaren.Gräsmördaren låter förskräckligt, men när han har dom där hörselkåporna hör han bara vad han själv tänker! Smart va!:)

Nea theCat sa...

Men Fjutten, de e ni som skall bli oroliga utan Matte.

Tyvärr görs ju inte sånna hörselskydd till katter. Tycker annars de hade varit en utmärkt idé att göra sånna till oss. Till Nyår t.ex.

Klosterkatterna sa...

Ånej! *suckar djupt* Matte har också en sådan där, men låter lyckligtvis för det mesta bli den. Gammelmatte har en synt och en orgel... men allra värst är när matte plockar fram sin FLÖJT eller VISSLAR!!! *ryser så att pälsen blir ännu vågigare* Tycker att du skall göra som Fjutten jamar och skaffa ordentliga hörselskydd.

Tass från Imma, abbemissa.

kattensippo sa...

Stackars Nea. Du får flytta hem till oss. Vi har en klädkammare fylld med spännande saker, som du kan bo i.
*tröstartass*

Tina sa...

Håhåjaja, de där människorna. Du kan ju hoppas att matte är en slow learner och ger upp det där projektet fortare än kvickt!

Nea theCat sa...

Klosterkatterna: Ett tag satt ja bara förstummad och så på eländet. Matte var lite sugen på en synth föst. Men så hittade hon en billig Gitarr på Rusta. Kunde va kul tyckte hon. Kul? *fnyser*

De var bättre när hon ägnade sig åt broderier och stickning! De var tyst och lugnt och så kunde ja jaga trådarna :)

Sippo: Matte får en chans till på sig. Sen packar ja ned låda, fontän och matskålen och kommer till er. Ni har väl Dentabits?

Tina: Ja man kan ju hoppas att de e av övergående art.

Ja har funderat på att börja gnaga av några strängar, men hon har reserv strängar som följde med i köpet :(

Dui och Deco sa...

Ni kanske kan stänga in henne någonstans där det inte hörs?? I annat fall så är du hjärligt välkommen att bo med oss för man ska faktiskt inte bheöva stå ut med vad som helst! Tasskram

Findus, Isak och Rasmus sa...

Bra taktik att försöka ge matte lite hjärtsnörp när hon får se annonsen. Då kanske hon får lite medkänsla med sin lilla kisse. Funkar inte det, få du kanske tassa ner en ny annons. På gitarren. ;) Kurr och burr.

Mayas äventyr sa...

Men oj, vad läser jag! Katt-plågeri av största slag!!
Jag råder dig till att "råka" ha sönder strängarna. Typ bita eller nåt. Råka ha ner den i golvet så den går i miljoner bitar, eller kanske råka peta ner en blomkruka på den? Lite idéer bara i all väljamning *uppmuntrande nosbuffar*

Nea theCat sa...

Dui & Deco: Funderade allvarligt på att stänga in henne men problemet är att ja inte vet var. Alla rummen har någon bekvämlighet som ja vill komma till när ja känner för det. Som sängen, soffan, maten i köket och lådan i badrummet. Vi behöver kanske en större lägenhet.

Findus & Co: Där sa du något. Kan ta och sälja den när hon inte e hemma :) En super bra ide. Den fick 5 tassar!

Maya: Ja har varit och kollat bitfastheten i strängarna. Givetvis har hon extrasträngar om någon skulle "råka" gå sönder *suckar*.

Tror ja skall prova att rikta in en välriktad krukväxt.. :)

Tass!

Katten Gustav sa...

Det är nästan så morrhåren krullar sig när jag läser vad du har fått utstå. Kan riktigt känna hur ont det gör i öronen.
Förhoppningsvis fick hon sig en tankeställare när hon såg din annons, och förlägger sina övningar till ett kattfritt ställe. Nån garderob eller så. Jättebra övning att träna i mörker dessutom. Tassen!

Nea theCat sa...

Hon är något bättre med sitt klinkande, nu två veckor senare. Ja har vant mig och kan t.o.m sova bredvid henne när hon håller på.

Tror ja skall hänvisa henne åt städskåpet, där gillar ja inte att vara själv så... :)

 
template by suckmylolly.com