onsdag 22 april 2009

Nyhetsdax

Ja och matte var ute på vandring i grannskapet och ja passade på att läsa lite nyheter i buskaget.

Det lär dröja några dagar nu innan vi går ut igen för nu har en hel CIRCUS beslutat sig för att slå läger precis utanför där vi bor. 

4 kommentarer:

Sippo sa...

Vad är det senaste jamet från buskarna? Dom bladar på som vanligt eller? *hehe* Vet du vaaa? Du påminner lite om Snuffe i pälsen. Fast Snuffe tycker inte jag är snygg på DET sättet. Jag är faktiskt inte en sån sorts katt. *svansvift*

Maya sa...

Då är det bäst att du håller dej inomhus ett tag...så att det lugnar ner sej i buskaget...tass vännen

gammelmatte Gittan sa...

Ja kära du, det är nog bäst att du håller dig undan så de inte får för sig att ta dig med Cirkusen bara för att du är så vacker. De skulle säkert gilla att ha en så fin kisse att göra konster på sin Cirkus. Säg åt din matte att verkligen hålla ögonen på att de inte stjäl dig!

Nea sa...

Sippo: Tydligen så går en gravidepidemi bland okattererade honkatter i mitt område. Väldigt många "jag väntar smått" notiser var det i buskarna i allafall. En och annan artikel om revir fanns också. Men ja tycker att nyheterna nog mest består av kontaktannonser nu mer. Själv lämnade jag kvar en "Välkommen till området" lapp åt en nyinflyttad misse.

Maya: De var ingen Cirkus sa matte men väl ett Tivoli vad nu de e för nått. För väsen om kvällarna nu i helgen e vad de gör i allafall! *fnys* har god lust att gå bort och jama till dem! Men nä, matte och jag har åkt till skogen istället. Mycket lugnare och mysigare.

Gittan: Åh.. vad säger du? Tror du de är sånna där hemska kattnappare? Nä bästa ja tar matte och åker i väg en sväng till skogen.

 
template by suckmylolly.com