lördag 25 april 2009

Facebook?

Matte e uppe på något som heter Facebook då och då och nu har t.o.m jag funderat på att skapa mig en profil på Facebook. Men jag undrar om de e lönt, de finns kanske inte några katter där så då är de ju inte ens lönt att försöka nätverkatt.

5 kommentarer:

Sippo sa...

Husse funderade också på det där ett tag. Men efter att forskat lite så tyckte han inte det var värt besväret. Han litar inte på ansiktsböcker...

Cherokee sa...

Fejs-bråck!? Nä, det verkar läskigt! Tänk om det visar sig att det är läskiga fejs där! Så man börjar drömma mardrömmar! Vågar inte!

Bloggsvar:
Vi är bara vänner! Kärleken prövas när avståndet är långt! Svårt att hålla lågan vid liv då. Jag VISSTE att det skulle bli så här! Jag sitter instängd i Ljusdal och vackra Babsan är ute på vift många mil ifrån mig. MINST hundra-femti elva mil!
Lycka till med din Rufus! Jag för min del får nöja mig med att gosa med mamsen. Och tassen på hjärtat, så vet jag inte om något annat heller...

Men, du Nea! Hade jag inte LITE av en sängkammarblick ändå? *harkel!*

Nea sa...

Sippo: Tror du har rätt. De e nog inget för oss katter. Men matte har lite släkt träff där. :D

Wikki: Tasskram!

Cher: Ja jo. Är lite orolig att mitt och Rufus förhållande skall hamna där också. De e ju också på distans :( även om de bara är femtielva mil mellan oss.

*rodnar* jo... du e väldigt sextassig med den där bad boy blicken...

Maya sa...

Det där med fejsböcker är nog inge för mej

Nea sa...

Maya: Vid närmare eftertanke är de inget för mig heller.

Tass!

 
template by suckmylolly.com