tisdag 28 april 2009

Jag visar magen

Jag gör som Wikki och visar magen.

visar magenKlicka på bilden för att sen den i större format.

9 kommentarer:

Wikki sa...

Oh Nea din mage är så vacker! Undrar hur det kommer sig att vi katter har något av det finaste vi har underst så det inte syns???
TassKram Wikki

Sippo sa...

Mysig stil. Blir själv lite sugen på att visa upp magen. Ska göra det när husse inte har blixtlådan i närheten. *nosgos*

Nea sa...

Sippo: Tycker absolut du skall visa upp din vackra mage du med. :) Nosgos!

Nea sa...

Wikki: Tack *rodnar* Tyckte din var väldigt fin också. Får ja fråga om din mage doftar sommaräng? Matte säger alltid att ja luktar som en sommaräng om magen, vad hon nu menar med de. Tihi.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Ni skulle höra min matte!Hon pratar heleduttanespråket och låter alldeles kollrig!Säger att hon vill komma och nossa på den mysiga magen! Hm...jag måste nog erkänna att det verkligen ser mysigt ut.

Rufus sa...

Men Nea... om du visar dej sådär blir ja alldeles kollri i magen... känns jättekonstit! Bara nu inte nån annan kattpojke kommer å gosar me dej när du e så söt!

Tass från din påjkvän Rufus.

Babsan sa...

Ja min mage är så stor nu med alla bebisar i den. Så den är ingen idé att jag visar. Men mamma hälsar att du har en riktig gos mage Nea!
*nosgos*

Maya sa...

Det där ser riktigt skönt ut och avslappnande ut, lite som kattyogan. Tror att jag ska härma dej lite i morgon om jag ska ta min vilopaus i vanlig ordning. Det beror ju på hur mycket jobb som ska göras.
*nosbuff*

Nea sa...

Fjutten: Jo matte skall alltid peta på min mage med. Så din matte sniffar på din mage med. Du kanske också luktar sommaräng?

Rufusötis: Aldrig! Jag tittar inte ens på andra kattpojkar! Ingen är så söt som du i allafall. Hoppas du inte tittar på någon annan kattflicka.. Du får lova att blunda när du skall göra kattungar sen Rufus. Nospuss från mig.

Babs: Men bebismagar är ju jättefina. Hade varit kul att se din mammamage :)

Maya: Glöm inte att ta det lugnt och måååååååånga vilopauser.

Tass kompisar!

 
template by suckmylolly.com