måndag 24 november 2008

Matte fyller år.

Matte fyller år i morgon. Ja frågade hur gammal hon blir men hon svarade bara att man inte frågar om en dams ålder... undrar vad hon mena med de?

 

Ja har funderat och funderat på vad ja skall  ge henne i födelsedagspresent. Ja kan lixom inte gå ut och köpa något. Har inga pengar och ja vet inte var affärerna finns nånstans. Så ja radade upp alla mina leksaker för att välja ut något att ge henne. Funderade på att ge henne en av mina bollar eller leksaksmöss, för ja har så många av dem. Men ja kan inte skiljas från nån av dem! Ja e nog lite leksakstokig trots allt.

 

Så ja bestämde mig för att tillverka något istället. Tänkte att hon nog blir glad för något ja gjort med mina egna tassar. Ja hittade virkgarn i ett skåp och försökte göra en halsduk eller nåt till henne men de blev inte så bra. Dessutom kom matte på mig och stoppade helt sonika undan garnet i en låda så där rök den iden. Funderar på att göra en tavla kanske, har sett att hon har massor med färger och penslar i en korg i badrummet. Hon kallar det för "smink". Har länge suktat efter att få lägga tassarna på den korgen, den ser så spännande ut. Kanske kan ja dekorera badrummet åt henne med grejerna i korgen.

 

Tänkte ja skulle väcka henne som vanligt i morgonbitti, när det fortfarande e mörkt ute. Har ett specialartrick för att väcka henne, ja bara promenixar fram och tillbaka på henne tills hon e vaken. Vanligtvis e hon morronsur och hotar med att stänga in mig i badrummet om hon inte får sova vidare, men de e bara tomma hot. Hon har aldrig gjort de. Sen skulle vi käka frukost tillsammans och se på morronteve.


Nu vet ja vad ja skall ge henne. Ett "kela med mig i dag" frikort. Alltså ett kort som tillåter henne att kela hur mycket hon vill me lilla mej under hela dagen. De låter väl som en riktigt bra födelsedagspresent. Tror ni inte hon blir glad för det?

PS Berätta inte för henne är ni snälla, vill att de skall bli en överraskning i morron DS

 

Over & mouse

Nea theCat

3 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

Vi tycker att du tänker helt rätt, Nea! Mattar kan aldrig få nog av gos, åtminstone inte vår matte, så det är en jättebra present. Ha en skön dag i morgon!

Tass från Aragorn och Imma, klosterkatter. Jaja, och Rufus också, fast han är så liten att han nästan inte räknas...

Malin sa...

Gratulerar på din dag matte!

Nea sa...

Tack till er båda :)

/Neas Matte

 
template by suckmylolly.com