onsdag 1 oktober 2008

Jaha...

Nu är hon och kollar sitt studentrum då, lillan. Hennes mammis är också med. I kväll kommer hennes daddi med bilen packad till bredden med alla flyttsaker. Fick höra att hon hade gått upp halv fem i morse för att fixa med det sista. I natt är första natten alone in a new home eller nåt sånt =).

Sådan röta tösen har också, nu i höst skall bostadbolaget byta ut alla möbler i student rummet. Ny säng, byrå, bokhylla och skrivbord med tillhörande stol. Har sagt det förr, saker har en tenden att lösa sig för den tösen. Men hon får kämpa som en guling för sin skola och betyg. Där får hon inget gratis, utan arbetar verkligen hårt. Det har hon alltid gjort.

Nea håller på att ömsa tänder ja. Bitig som få och har en andedräkt som inte går av för hackor. Läste lite på nätet att de är visst vanligt med tandömsande kattungar att de luktar skunk ur munnen. Lär visst gå över så fort ömsningen är över.

Svägerskan var och hälsde på i dag och Nea kopplade på charmen rejält.

Hon är ljuvlig min lilla kattunge. I morse kelade vi en lång stund innan vi gick ur sängen, hon var så go!! Är så glad att jag beslöt mig för att skaffa en katt till, trots mina tankar var att inte ha en till. Är så glad att det blev just hon också. Oerhört pigg på allt, inte det minsta skygg. Oerhört lätt underhållen, en tygmus är störtkul i flera timmar.

I love my Nea so much!

//Neas matte

2 kommentarer:

Anonymous sa...

ett varmt & mysigt rum med stor garderob för alla kläder har hon fått tag i.

Nea sa...

Toppen. :) Tack för att du la upp bilder.

 
template by suckmylolly.com