lördag 26 december 2009

God fortsättning.

Wikki skrev att man skulle jama så. Hoppas ni haft de fint under julen nu. Själv har ja tagit ett beslut. Ja tänker inte äta något annat än julskinka i fortsättningen. De var sååååååå gott med skinka! Visst de var gott med köttbullar, prinskorv och lax också men skinkan fick verkligen 1o tassar av 10 möjliga!

Julklappar blev de också. Ja fick Dentabits av fina Cassandra. Hon är en trogen bloggläsare så hon visste hur mycket ja älskar Dentabits! Tyvärr hann inte ett av mina paket fram utan den kommer nog på måndag eller tisdag. Stackars min julklapp som fått fira jul på posten. *snörvel*. Hoppas hoppas de e min fina vattenfontän.

Matte har varit nervös. Fina Cassandra och pojkvännen Markus skulle åka till New York i går. Matte följde flyget med en flight tracker på internet, såg precis var planet befann sig. Matte var ännu mer nervös eftersom de hade varit ett terror försök på en annan flyglinje till USA tidigare på dagen. De planet lyfte också från Amsterdam och de var samma flygbolag som Cassie och Marcus reste från. Så det var nervöst innan matte fick se att planet landat tryggt på JFK.

Men nyss fick matte mail från New York. Så nu kan hon vara lugn igen.

Så ha en härlig fortsättning på julen vänner.

Nosgos!

6 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vi tror det heter god fortsättning för att det finns så mycket god mat kvar ännu. Skinkan är mums! Det låter som om du har haft en bra jul. Du får trösta paketet när det kommer fram. Men är det fontänen kanske det inte gör något om den gråter lite, lite? Kurr och burr.

Sippo sa...

Alla verkar ha fått julmat utom jag. *mutter* Hoppas du får dina Dentabits snart, så dom inte ligger ensamma på posten. Skönt också att din Cassandra kom fram säkert. *nosbuff*

Malin sa...

trevligt att få veta att de kommit fram säkert.

Annmi sa...

Mjauuarn's god fortsättning lilla du ♥...
Visst ÄR Skinka gott *mjaumms* fast...ät inte för mycket bara för det är inte bra för oss Pälsklingar,men lite kan vi ju smaka ;)

Jam Kram & NosePûssar från Oss!

Nea theCat sa...

Findus & Co: Ja så måste det så klart vara! Skinkan var sååååå god, hoppas den räcker länge ända in i nästa år. :)

Ja tror de e fontänen eftersom den inte dök upp i något paket. Ja längtar så efter den.

Sippo: Har du inte fått julmat alls? Inte ens en enda liten köttbulle? Din stackare. Tror ja skall skicka över en bit ski.. äh ja mena... prinskorv till dig. :)

Dentabitsen fick ja julafton. De ligger inte på posten. Cassie med pojkvän firade jul med oss och åkte juldagen.

Malin: Ja visst var de skönt att få veta. Matte var hemskt orolig och tänkte att en sån där terrorgrej kunde ju lika gärna hända på deras flyg. Uschjam.

Annmi: Är inte skinka bra för oss? Men varför är de så gott då? Tycker att saker som inte är bra för oss borde inte vara så hemskt gott! De e ju bara orättvist.

Tass vänner.

Cassandra sa...

Dentabitsen var från mamma faktiskt. / Cassandra

 
template by suckmylolly.com