onsdag 25 november 2009

Behöver vattenråd!

Hej vänner, nu behöver ja fontänråd av er. Som ja sa så önskar ja mig ju en vattenfontän i julklapp. Men matte upptäckte att det finns två olika.

Den här:

Catitfontan2 
och den här:

cats-fountain2ny


Det är bara en hundralapp som skiljer i pris så det är ju ingenting. Men ja undrar nu vilka ni katter föredrar? Den översta eller den understa. Berätta gärna varför ni gillar en bättre än den andra.

Tass.

10 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Det kanske vi också ska önska oss, verkar vara gott! Tasskram

kattliv sa...

bara 2 olika?
finns ju massor..
DRINK WELL
http://www.huveröds.se/products.php?pid=5502&cid=432
CAT MATE:
http://www.petstuffgalore.co.uk/cat-products/auto-feeders/cat-mate-pet-fountain.html

kattliv sa...

förreten nu finns bildbevis utav min vattenmassage!kika in i bloggen får du se bilder på mig när jag duschar!!
/tass pip

Sippo sa...

Jag har den nedre. Den håller vattnet svalt på sommaren och så bubblar det så skoj. Snuffe la sig raklång ÖVER kupolen i somras, för han tyckte det var så varmt. Problemet är att den är rätt bökig att tvätta. Husse ska köpa den övre så fort han får pengar, säger han.

Skat-Ann sa...

Hej!

jag köpte en liten "fontänpump" i en blomsteraffär för 125:- och satte den i en vanlig glasskål. Uppskattades av katterna, åtminståne den ena som ALDRIG dricker vatten intill matskålen. Varhelst annars men inte där.

De andra två dricker helst direkt ur dammen ute. Vi har ju kattlucka så de går helst ut och släcker törsten. Men de har allt nosat och kollat in skålen med pumpen.

Katten Gustav sa...

Vi hade en sån där bubbla förut, men nu har vi den andra. Jag gillade att slicka på bubblan, men det gjorde aldrig Piff och Puff. Först gillade jag inte den nya så mycket (búbbelfontänen höll bara ett år), men nu vill jag bara dricka i den, aldrig i vanlig vattenskål. Och matte säger att den nya är MYCKET lättare att diska.

Nea theCat sa...

Dui och Deco: Jag vill helst dricka vatten som rör på sig eller har rört på sig alldeles nyss. Brukar hänga som ett plåster på matte när hon vattnar blommor, spolar i toan och i kranar. Så vi kom fram till att en vattenfontän nog är en bra ide.

Kattliv: Jo men vissa var hutlöst dyra och matte gnällde om mager plånbok eller vad hon sa! De här två var bland de billigare.

Skall genast pila bort till er och kolla på vattenmassagen *ryser vid blotta tanken*

Sippo: Nedre, svår att diska. Noterat, tack! De lutar åt den övre här också nu.

Skat-Ann: Vilken bra ide! Smart, får kolla upp!

Gustav: Kul att slicka på bubblan, höll bara ett år. Älskar den övre nu. Noterat! Skall jama till matte att ja nog önskar mig den övre. Gillar namnet Fresh & Clear! Så vill ja ha mitt vatten, Fresh & Clear.

Imma sa...

Vi har den där undre, den med den stora bubblan och en skål bredvid, och den funkar bra för oss! Har aldrig testat den andra...

Tass från Imma, abbemissa.

Mayas äventyr sa...

jaha, så det är en fontän man ska ha för att dricka vatten..kanske ska önska mej en jag med...

Nea theCat sa...

Tydligen är den undre bubblan väldigt bra om man har fler katter och ni är ju en stor kattfamilj.

Maya: Men om du tycker de e okay med att dricka vatten ur vanlig skål behöver du säkert ingen fontän. Men ja brukar ju hänga över toa kanten när matte spolar i hopp om att få dricka lite vatten i rörelse. Matte säger att de e ofräscht.

De e nog en fontän ja behöver för att var riktigt nöjd. Om ja inte gillar fontänen kan du kanske få den :)

Tass!

 
template by suckmylolly.com