onsdag 20 maj 2009

Vi är dödströtta!

Matte och jag är så trötta. Började med att matte hade svårt att sova, somnade inte förrän vid tre på natten. Sen ringde mattes mamma tjugo över fem i morse och berättade att mattes pappa åkt till sjukhuset med ambulans. Han hade fått ont i hjärtat, eller rättare sagt, han visste inte om det var i hjärtat så han fick åka in på oserbavation eller vad det hette. Sen kunde vi inte sova så klart. Ja försökte lugna matte och säga att det säker inte var farligt. Låg en stund på henne så hon skulle få ordentligt kroppskattkontakt. Det fungerade bra, hon blev mycket lugnare och kunde vila en stund till.

Mattes mamma hade kontakt med sjukhuset då och då  och fick veta att EKG et såg bra ut och senare att blodproverna var bra. Sen gjorde man röntgen med kontrastvätska på hjärta och lungor och någon skiktröntgen på mattes husse… förlåt mena pappa. Vet inte riktigt vad det är men fick förklarat av matte nu i kväll att det handlade om att man tittade på hjärtat i olika maskiner utan att ta ut det.

Vid ett åkte matte och hennes mamma till sjukhuset och stannade där tills halv fem. Då kom doktorn och berättade att allt såg bra ut och han fick lämna sjukhuset. Men de åkte inte hem utan åkte och firade mattes syskonbarn som fyllde 15 år. Mattes pappa fick vila mest men åt lite och piggnade till senare. Kvällen blev väldigt trevlig trots att dagen börjat så chockartat.

Matte är trött, väldigt trött just nu och har jätte ont i huvudet. Skall ta och ge henne lite tassmassage tror ja och skicka henne i säng.

Men först vill ja bara skicka en tanke… och bön kanske trots att ja inte ber egentligen… till Rufus, Imma och Aragons matte och gammelmatte. Deras gammelhusse gick över regnbågsbron i morse.

4 kommentarer:

Sippo sa...

Förstår att ni är trötta efter allt som hände. Tur att din matte har dig som tar hand, eh tass, om henne. *nosbuffar*

Nea sa...

Sippo: Japp, they would be lost without us :D

Klosterkatterna sa...

Å, den där oron känner vi så väl igen... så har det varit här också! Gammelhusse åkte ofta till sjukhuset och varje gång blev matte hispig av oro och kunde inte sova... man fick verkligen ta i med hårdtassarna och spinna både ordentligt och länge innan hon slappnade av tillräckligt för att somna.

Vi sänder våra varmaste tankar till din matte och hoppas att eran gammelhusse piggnar på sig riktigt snart! Och tusen tack för all värme ni givit oss och våran matte nu när våran gammelhusse dog... på måndag skall vi få ta farväl av honom, för då kommer han hem och skall bli nerbäddad i en trälåda, har matte berättat. Och sedan åker han till det ställe där vi bodde innan vi flyttade hit, för där skall han "begrävas" eller vad det hette...

Varma tassar! från Aragorn, Imma och Rufus.

Nea sa...

Stor svanskram och nosbuffar till er klosterkatterna!!

Skall tänka på er i morgon (måndag).

Tass Nea!

 
template by suckmylolly.com