fredag 22 maj 2009

Snälla Oskar lämna oss i fred!

I tre dagar nu, har någon då och då stått utan för våra fönster och blixtrat med en stor blixtmaskin. Sen efter varje gång någon knäppt med den där maskinen har det kört jättestora lastbilar precis utan för vårt hus. De har bullrat så att nästan hela huset har skakat. I bland kom blixtrandet och lastbilen på samma gång och har matte sagt att nu är den där Oskar är över oss.

Så nu vill ja be den där Oskar att lämna oss i fred. Ja gillar inte att du blixtrar med din blixtmaskin och kör lastbil utan för vårt hus!  Du skall inte bry dig om att matte tycker du är mysig i bland för JA gillar dig inte! Okej!

Mattes mamma är jätterädd för Oskar. När hon var liten och Oskar var på besök så packade hela familjen sina väskor och satte sig och väntade vid dörren för att de var rädda att han skulle slå sig ner i deras hus. Så ja vill be Oskar att låta bli Mattes mamma också i fortsättningen.

4 kommentarer:

Sippo sa...

Nämen vilken otrevlig typ. Han borde absolut lämna er ifred. Du får fräsa ut honom efter noter när han kommer nästa gång. *nosbuff*

Maria i Sennan sa...

Vi vill bara tala om att vi e nya bloggare
http://kattlivisennan.blogspot.com/
ta en titt om du vill--LOLIS

Wikki sa...

och här kastade den dumma Oskarn hagel! Stora hårda hagelkulor bara smattrade omkring! Usch så ohyfsat!
TassKram Wikki

Nea sa...

Sippo: Ja någon borde ge Oskar på nosen tycker ja! De e dumt att låta och skrämmas på de sättet. Skall ta och fräsa till ordentligt nästa gång!

Maria: Hej, Skall genast ta och tassa in till er. Alltid kul med nya kattvänner.

Wikki: Hagel? De låter inge kul. Oskar skall sluta vara dum tycker ja absolut!

Tass kompisar!

 
template by suckmylolly.com